Šiandien: 2018-04-20

http://www.drdtools.lt/elektriniaiirankiai
BENDROSIOS NUOSTATOS
1. Ši privatumo politika reglamentuoja UAB „Lisoksa” elektroninės parduotuvės drdtools.lt (toliau – drdtools.lt ir drdtools.lt kliento (toliau – Jūs, Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.
2. Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.
3. Elektroninėje parduotuvėje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad drdtools.lt juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.
4. drdtools.lt vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais: duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais, duomenys tvarkomi teisėtai, tiksliai ir sąžiningai ir tik tais atvejais, kai: duomenų subjektas duoda sutikimą, t. y. sutinka laikytis naudojimosi elektronine parduotuve taisyklių, sudaroma arba vykdoma sutartis, kai viena iš šalių yra duomenų subjektas.
5. drdtools.lt yra įpareigota tvarkyti asmens duomenis pagal įstatymus.
6. Asmens duomenys saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.
7. Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.
8. Naudotis elektroninės parduotuvės paslaugomis gali: visi veiksnūs fiziniai asmenys, ne jaunesni kaip 18 metų amžiaus; nepilnamečiai nuo keturiolikos iki aštuoniolikos metų amžiaus, turėdami tėvų, įtėvių arba rūpintojų sutikimą; juridiniai asmenys.
9. Informuojame, jog tam, kad galėtume pasiūlyti Jums visavertes paslaugas mūsų elektroninėje parduotuvėje, Jūsų kompiuteryje (ar kitame Jūsų naudojamame įrenginyje) įrašome informaciją (slapukus, angl. "cookies"). Įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos. Naudodamasis elektronine parduotuve sutinkate, kad Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašoma informacija. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus.
 
ASMENS DUOMENŲ RINKIMAS, TVARKYMAS, SAUGOJIMAS
1. drdtools.lt gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą. Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, amžiaus grupė,  adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita elektroninės parduotuvės registracijos formoje nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi šiems tikslams: apdoroti Jūsų prekių užsakymus, išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras), spręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu.
2. Registracijos elektroninėje parduotuvėje metu Jūs privalote pateikti išsamius ir teisingus asmens duomenis.
3. Asmens duomenys yra tvarkomi saugiomis priemonėmis, kurios apsaugo šiuos duomenis nuo neteisėto sunaikinimo, atskleidimo ar kitų neteisėtų veiksmų.
 
ASMENS DUOMENŲ PERDAVIMAS TREČIOSIOMS ŠALIMS
1. drdtools.lt pasilieka teisę perduoti informaciją trečiosioms šalims:
a) tam, kad galėtų apdoroti Jūsų prekių užsakymus, išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras), spręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu;
b) tik Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.
 
ASMENS DUOMENŲ PAKEITIMAS AR ATNAUJINIMAS
1. Jūs turite teisę bet kada keisti ir/ar atnaujinti registracijos formoje pateiktą informaciją drdtools.lt elektroninėje svetainėje.
 
PRIVATUMO POLITIKOS PAKEITIMAS
1. drdtools.lt turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo politiką.
2. Privatumo politikos papildymai ar pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo dienos, t. y. nuo tos dienos, kai jie yra įkeliami į elektroninės parduotuvės sistemą.
3. Jeigu Jūs nesutinkate su nauja Privatumo politikos redakcija, Jūs turite teisę jos atsisakyti raštu (el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba paštu Lentvario g.16B-101, LT-02300, Vilnius) su sąlyga, kad Jūs prarandate teisę naudotis elektroninės parduotuvės paslaugomis.
4. Jei po Privatumo politikos papildymo ar pakeitimo Jūs ir toliau naudojatės elektroninės parduotuvės teikiamomis paslaugomis, laikoma, kad Jūs sutinkate su naująja Privatumo politikos redakcija.

Darbo laikas:

Pr.    900-1700val.

An.   900-1700val.

Tr.    900-1700val.

Kt.    900-1700val.

Pn.    900-1700val.

PREKIŲ PRISTATYMAS

kurjer logo

Automobiliai iš JAV  aukcionų


Prekių krepšelis

Prekių krepšelis: Prekės 0 Bendra suma 0.00 EUR
Krepšelis tuščias.
0.00 EUR 0.00 EUR 0 Kg 0.00 EUR 0.00 EUR   /component/jshopping/cart/add?Itemid=377 /component/jshopping/cart/refresh?Itemid=377 /product/view Please select the product options. Some product parameters not filled. Continue? This product can not be bought in such quantity. Quantity at cart has not upgraded. Product at cart

Katalogas

Mes rūšiuojam!

atliekos

Akcijos

Created jtemplate joomla templates